Bekić: Začepili smo usta zlim jezicima

Kapiten Slobode poručuje

Bekić: Začepili smo usta zlim jezicima

Nije bilo lako fudbalerima Slobode u jučerašnjoj utakmici sa Mladosti iz Velike Obarske.

Igrali su utakmicu bez ikakvog rezultatskog značaja izuzev prestiža, dok su gostima bod(ovi) s Tušnja značili život. Prvo poluvrijeme bilo je najlošije ovog proljeća. Ipak, u drugom dijelu Tuzlaci su uspjeli preokrenuti rezultat i zasluženo slaviti.

„Pokazali smo karakter kada je bilo najpotrebnije. Izuzetno mi je drago što smo začepili usta pojedinim zlim jezicima. Kao kapiten ponosan sam na svoje saigrače, jer nas krasi posebna hemija“, kaže Almir Bekić.

Sloboda će u posljednjem kolu igrati sa Sarajevom. Ipak, kapiten Bekić gleda malo dalje...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Vjerujem da će uprava na čelu sa predsjednikom Husićem naći rješenje i trenutni igrački kadar sa trenerom Husrefom Musemićem ostaviti na okupu i u narednoj sezoni. Možda ću zvučati neskromno, ali imam nekoliko ponuda, dvije iz Premijer lige BiH i jednu iz inostranstva. Međutim, ako Musemić ostane i dalje trener Slobode rado ću ostati u matičnom klubu koji će svakako imati prednost u pregovorima u odnosu na druge klubove“, kaže Bekić.

Almir Bekić je dijete Tušnja. Prošao je sve selekcije, a svojim upornim radom domogao se dresa mlade reprezentacije BiH, a kasnije i zagrebačkog Dinama. Međutim s Maksimira su ga slali na posudbe, a nakon petogodišnjeg ugovora Bekić je u proljetnom dijelu polusezone pokazao svoje neosporni kvalitet i sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio Slobodu do cilja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije