Bektaš: Radujemo se duelu sa Borcem, nećemo se predati

Predsjednik FK Vitez za SportSport.ba

Bektaš: Radujemo se duelu sa Borcem, nećemo se predati

S. Mlaćo

Pravi spektakl očekuje se naredne srijede u Vitezu.

 FK Vitez, član Druge lige FBiH grupa Zapad, u okviru šesnaestine finala Kupa BiH ugostit će banjalučki Borac.

FK Vitez je u prošlom kolu Kupa sa visokih 4:0 u Bihaću nadigrao Jedinstvo, te napravio veliki uspjeh, ali ni sada ne misle lako predati.

"Suprostaviti ćemo sporski. Borac je veliki klub, radujemo se duelu sa njima i sigurno da ćemo biti pravi domaćini", kazao je za SportSport.ba predsjednik FK Vitez Begzudin Bektaš.

"Bit ćemo spremni za taj meč. Ne mislimo se predavati, jer da tako razmišljamo ne bih ni prošli do ovog kola Kupa. Na nama je da dadnemo sve od sebe, ostalo ćemo vidjeti", dodao je Bektaš.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Vitez u posljednjih par godina veoma mnogo radi na samoj organizaciji kluba i zaista zaslužuje sve pohvale. Mnogo pažnje daje se omladinskom pogonu, pa je za očekivati i još veće uspjehe ovog kluba u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije