Belmin Vila novo ime u Rudaru iz Kaknja

Vila našao novi klub

Belmin Vila novo ime u Rudaru iz Kaknja

Novo pojačanje Rudara iz Kaknja za narednu sezonu je 19-godišnji napadač Belmin Vila.

Vila je bivši juniorski reprezentivac BiH koji je prošao omladinske selekcije Željezničara, visočke Bosne i Hajduka, a još je igrao za Mladost iz Podgorice i Zvijezdu gdje se u protekloj sezoni nije uspio izboriti za željenu minutažu. 

Ovo je ujedno i četvrto pojačanje za tim iz Kaknja, jer podsjetimo ranije su već stigli Amel Hrustanović, Edin Mujagić i Armin Topalović koji su nosili dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja. 

Rudar će prve kontrolne mečeve imati na memorijalnom turniru „Galib Mujičić“ koji se u organizaciji FK Vitez odigrava 19. i 20. jula, a sedmicu dana poslije bit će odigran i prijateljski susret s Travnikom, dok će preostala tri protivnika biti poznata nakon povratka sa bazičnih priprema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.