Benjamin Jaganjac nagrađeni učesnik Juventusovog kampa

Izvučen sretni dobitnik

Benjamin Jaganjac nagrađeni učesnik Juventusovog kampa

Sponzorski tekst

Juventus škola fudbala ponovo dolazi i u Bosnu i Hercegovinu, a čitaoci portala SportSport.ba ima li su priliku osvojiti besplatno učešće u kampu. 

Za besplatno učešće na Juventus kampu koji će trajati od 22.-27. augusta bilo je potrebno da instalirate Android aplikaciju portala SportSport.ba sa Google Play Storea, te je ocijenite i ostavite komentar. Među brojnim zainteresovanim čitaocima izvučen je sretni dobitnik, a njegovo ime je:

Benjamin Jaganjac

Benjamin se treba javiti na mail adresu [email protected] kako bi dobio dalje instrukcije o preuzimanju svoje nagrade.

Više o Juventus fudbal kampu

Svaka grupa od po 12-15 igrača će imati svog trenera koji dolazi iz Juventus Škole u Italiji. Za svaki uzrast se nude posebni programi treniranja i obuke, tako da sva djeca imaju priliku trenirati i učiti zajedno sa svojim vršnjacima. Svaki igrač će dobiti originalnu JUVENTUS (adidas) opremu, koju će zadržati poslije završetka kampa. Profesionalno i stručno osoblje Juventus škole fudbala će djeci pružiti nezaboravno iskustvo uz mnogo zabave, koje će znatno poboljšati njihove fudbalske vještine i atletsku spremnost, ali i podstaknuti ih na nova poznanstva i druženje u toploj, porodičnoj atmosferi.

Treninzi će se održavati na stadionu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu  koji omogućuje i posjeduje sve elemente potrebne za organizaciju kvalitetnih sportskih događaja. Djeca će trenirati u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima.

Cilj Juventus škole fudbala je jasan: „Formirati najbolju školu fudbala na svijetu“. Od 2004. godine pa sve do danas više od 100.000 djece širom svijeta i više od 2000 trenera su prošli obuku koju nude ove škole.

Juventus fudbalski kamp kontaktirajte putem telefona ili e-mail adrese:

+387 33 922 250

[email protected]

Cijena koja uključuje treninge i opremu iznosi 331 KM po osobi.

Plaćanje možete izvršiti putem bankovnog računa: Birr Group d.o.o. Bosnia International Bank BBI Banka 141-306-53200653-59

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi