Napadač Sarajeva se razočarao u bivšeg saigrača

Benko o Leškoviću: Spominjanje majke nije fer

Leon Benko je danas igrao protiv svog bivšeg kluba, a na kraju utakmice imao je riječi hvale za svoje saigrače, ali i veliku kritiku za svog nekadašnjeg saigrača Marka Leškovića.

"Utakmica nije baš bila tipična prijateljska, ali normalno je da svako želi pobijediti. Borili smo se sportski, dali smo sve od sebe i mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu za ovu fazu priprema. Odigrali smo odličnih 50 minuta, golove smo primili nakon naših grešaka. Sve u svemu, zadovoljavajuća partija, pokazali smo karakter i to da možemo dobro odigrati", rekao je Benko, i dodao:

"Pad u drugom poluvremenu rezultat je našeg žestokog rada u posljednje vrijeme, jer sada treniramo dva puta dnevno. Normalno, neke greške se ne smiju dešavati. Ima vremena da se pripremimo za Lech i prvenstvo koje nas čeka".

Hrvatski napadač se uistinu razočarao u ponašanje bivšeg saigrača Marka Leškovića, za kojeg je rekao da se treba naučiti ponašati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lešković se treba naučiti ponašati, "je*anje majke" nije fer. Uopšte nisam grubo ušao u duel, a on priča... Da smo negdje drugo, završilo bi se ovo drugačije. Ipak smo dijelili svlačionicu nekad... Opet kažem, treba se naučiti ponašati", rekao je Benko.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.