Napadač Sarajeva nakon pobjede

Benko: Prezadovoljni smo, bilo je teško vratiti se

M. Skaka

Izabranici Dženana Uščuplića uspjeli su u posljednjoj utakmici 1. kola BHT Premijer lige BiH savladati Drinu sa 6:1.

Sretan i zadovoljan nakon visoke pobjede bio je i napadač Leon Benko, koji je istakao da su njegovi saigrači pokazali karakter u današnjoj utakmici odigranoj u Travniku.

"Normalno da smo prezadovoljni jer smo pobijedili 6:1, međutim nismo dobro počeli utakmicu. Počelo je sa 0:1, bilo je teško vratiti se, ali pokazali smo karakter i dogovorili smo se u svlačionici da moramo krenuti agresivnije. Tako je na kraju i bilo i svaka čast dečkima na trudu", izjavio je Leon Benko. 

 Benko je postigao tri pogotka u meču protiv Drine, dok se se za preostala tri pobrinuli Okić, Alispahić i Velkoski. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.