Benović: Zasluženo smo pobijedili GOŠK

Fudbaler Metalleghea

Benović: Zasluženo smo pobijedili GOŠK

Fudbaleri Metalleghea na stadionu Mračaj u Jajcu uspjeli su savladati ekipu GOŠK-a i uvezati treću uzastopnu pobjedu u Prvoj ligi Federacije BiH.

Tim Nermina Bašića pred oko 1.000 gledalaca slavio je s minimalnih 1:0, a strijelac je bio Mirza Kovač.

„Veoma teška utakmica je iza nas, ali maksimum svih naših igrača isplatio se i osvojili smo nova tri boda koja su nas dovela na petu poziciju. Najbitnije je da smo konačno počeli igrati, onako kako se od nas očekuje, što je rezultiralo pobjedom protiv nemotivisanog GOŠK-a“, izjavio je Vukašin Benović, odlični defanzivac Metalleghea.

Jajčani u srijedu u okviru šesnaestine finala Kupa BiH dočekuju Proleter iz Teslića.

„Naš cilj je što više dogurati u Kupu BiH, tako da ćemo i u srijedu dati sve od sebe da izbacimo Proleter. Nema sumnje da nas opet očekuje teška utakmica, ali ja vjerujem u pobjedu“, riječi su Benovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.