Beogradski velikan 10. oktobra gostuje u Banjoj Luci

Prijateljski meč Borca i Zvezde

Beogradski velikan 10. oktobra gostuje u Banjoj Luci

E. Škorić

Nogometaši banjolučkog Borca ugostit će 10. oktobra Crvenu zvezdu.

Predsjednik Borca Draško Ilić potvrdio je da će Borac i Zvezda 10. oktobra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci odigrati prijateljski meč.

"U razgovoru sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem dogovorili smo da to bude 10. oktobar. Sve detaljnije informacije o dolasku bivšeg šampiona svijeta saznaćemo u ponedjeljak, kada smo pozvani da budemo gosti na "Marakani". Želimo da taj dan bude istinski praznik fudbala, ne samo na terenu, već i van njega, sa propratnim sadržajima”, rekao je Ilić.

Zvezda je gostovala Borcu 2006. godine zadnji put, dok je bh. tim na Marakni igrao 2011. godine. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.