"Gdje bi nam bio kraj da ima još 4-5 kola do pauze?"

Berberović: Šteta što se bliži kraj polusezone

Jedan od najiskusnijih fudbalera Sarajeva Džemal Berberović je bio sretan zbog pobjede ostvarene u duelu sa Travnikom (4:0).

"Odigrali smo pametno i strpljivo, postigli smo golove na vrijeme i mirno priveli utakmicu kraju. Utakmica je bila stvarno dobra, svi igrači su dali maksimum i došli smo do zaslužene pobjede", započeo je Berberović, koji je potom dodao:

"Šteta što se bliži kraj ove polusezone. Nalazimo se u pobjedničkoj seriji i kamo sreće da se igra još četiri ili pet kola prije pauze. Gdje bi nam bio kraj?".

Naredno kolo Sarajevu donosi gostovanje na Pecari, gdje odavno nije došlo do pobjede. Berberović smatra da bi se to napokon moglo desiti sljedećeg vikenda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokazali smo da možemo igrati dobro i u gostima, tako da sigurno možemo slaviti i u Širokom. Naša borba i međusobno poštivanje daje rezultat, a tako ćemo i nastaviti. Uz pravu pripremu i izdanje na terenu, vjerujem u pobjedu u Širokom Brijegu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.