Berberović uspješno operisan, slijedi pauza od dvadeset dana

Defanzivac FK Sarajevo

Berberović uspješno operisan, slijedi pauza od dvadeset dana

Džemal Berberović je u toku jučerašnjeg dana uspješno podvrgnut operativnom zahvatu, te je njegov oporavak od povrede meniskusa započeo.

Defanzivac tima sa Koševa će tako u potpunosti sanirati nezgodnu povredu, zbog koje će sa terena morati odsustvovati dvadeset dana. To je za klupsku stranicu potvrdio i član liječničke službe FK Sarajevo. 

"Operacija je uspješno završena, a Džemal se osjeća jako dobro. Mjesec i pol dana je imao problema sa povredom lateralnog meniskusa, a povreda je sada, nakon operativnog zahvata u potpunosti sanirana. Njegov povratak na teren očekujemo za dvadeset dana", kazao je doktor Senad Maksić, koji je operisao nekadašnjeg bh. reprezentativca. 

Berberović je prošle sezone odigrao 28 utakmica u dresu aktuelnog šampiona BiH, a zbog povrede propustio je utakmice protiv Lecha i ligašku protiv zvorničke Drine. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.