Defanzivac Sarajeva za SportSport.ba

Berberović vjeruje u Olimpic, ali i u svoj tim

Fudbaler Sarajeva, Džemal Berberović, za naš portal prognozirao je rezultate 12. kola BH Telecom Premijer lige.

Berberović je pred našom kamerom priznao da nije neki prognozer, pogotovo kada se radi o našoj ligi. Ipak, uprkos tome minimalne domaće pobjede Berberović je prognozirao u duelu Drina - Zvijezda, Velež - Vitez i Čelik - Slavija.

Podjela bodova trebala bi se desiti u utakmicama Mladost Velika Obarska - Željezničar i Travnik - Vitez, a Džemo je prognozirao kako će se oba meča završiti rezultatom 1:1.

U derbiju 12. kola između Olimpica i Širokog Brijega Berberović je tipovao na pobjedu gradskog rivala sa 2:1, a defanzivac Sarajeva smatra da će isti rezultat biti i u meču Borac - Sloboda, dok bi najubjedljiviju u ovom kolu trebalo slaviti Sarajevo nad Radnikom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.