Berbić: Rudar ima dobre i iskusne igrače

Stoper Slavena za SportSport.ba

Berbić: Rudar ima dobre i iskusne igrače

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju se igraju mečevi sedmog kola Prve lige Federacije BiH.

Nakon dvije vezane ligaške pobjede nogometaši Slavena iz Živinica u goste će Rudaru iz Kaknja.

Armel Berbić (21), stoper Slavena, u prošlom kolu našao se u timu kola Prve lige FBiH. Za SportSport.ba je govorio o očekivanjima pred gostovanje u Kakanj.

"Bit će sigurno  jako teška utakmica iz razloga što je Rudar tvrda ekipa koja ima dobre i iskusne igrače, a dugi niz godina igraju ovu ligu. Međutim i mi imamo svoje kvalitete koje ćemo pokušati iskoristiti na najbolji način. Rudar je promijenio i trener, te će to možda pozitivno uticati za nas, ali opet je sve do nas igrača. Dat ćemo svoj maksimum na terenu i izvršiti ono što nam trener bude rekao i tražio od nas. Nadam se da ćemo na kraju izvući povoljan rezultat", jasan je bio Berbić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Slaven se nakon šest kola nalazi na desetom mjestu sa osam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije