Bešić: Messija je bilo lakše čuvati nego što sam očekivao

Bešić: Messija je bilo lakše čuvati nego što sam očekivao

Muhamed Bešić zaludio je cijeli svijet na utakmici protiv Argentine. Sjajni defanzivac naše reprezentacije nakon te utakmice postao je zanimljiv mnogim veliim evropskim klubovima, a na kraju je završio u Evertonu. 

Bešić je posljenjih dana često odgovarao na pitanja engleskih novinara koje je zanimalo kako je bilo igrati protiv Lionela Messija.

„Bilo je to ogromno iskustvo za mene. Messi i Di Marija spadaju u red najboljih svjetskih igrača. Bilo ga je lakše čuvati nego što sam očekivao,“ kazao je Bešić koji je priznao da je pred utakmicu bio nervozan.

„Dva ili tri sata prije utakmice sam osjećao nervozu, ali kada je počela utakmica sve je prošlo. Tada sam shvatio da mogu igrati protiv velikih igrača,“ dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.