Bešlija: Nisam dogovorio sa Željom
Bešlija nije pregovarao sa čelnicima Željezničara

Bivši reprezentativac vaga ponude

Bešlija: Nisam dogovorio sa Željom

Nisam ništa dogovorio, niti sam potpisao ugovor sa Željezničarom, tvrdi Mirsad Bešlija, nekadašnji prvotimac sarajevskih „plavih“ i donedavno igrač škotskog Hearsta u razgovoru za danšnji San.

Ipak, bivši reprezentativac BiH ne krije mogućnost da bi mogao ponovo odjenuti dres kluba sa kojima je osvojao šampionat BiH.

„Došao bih u Želju, ali o tome još nisam razgovarao zvanično s nekim iz kluba. Vidim da je klub u krizi, čuo sam dosta loših stvari. Želim da dođem u kvalitetnu sredinu, gdje ću se boriti za titulu, jer sam na to navikao. Željo će imati prednost, ali naravno da ću saslušati i ponude ostalih klubova. Nemam konkretnu ponudu, ali ima kontakata sa nekim klubovima, najviše iz Belgije. Vidjet ćemo, dolazi januarski prelazni rok, pa je moguće da pronađem klub. Ako ne bude ništa u inostranstvu, onda bih odigrao nekoliko godina u Bosni i Hercegovini“, istakao je Bešlija.

U reprezentaciji je Bešlija dugo godina bio jedan od ključnih igrača. Već skoro dvije godine ne nastupa za državni tim.

„Od reprezentacije sam se davno oprostio, tako da ne razmišljam o njoj. Naravno, s uzbuđenjem gledam svaku utakmicu i uživam kad pobjeđujemo. Imamo dobar tim i želim selektoru Blaževiću i igračima puno sreće“, kaže Bešlija.

Papac se neće vratiti
Mirsad je često u kontaktu sa Sašom Papcem, a intenzivno su se družili i u Škotskoj. Iako nerado govori o tome, Bešlija tvrdi da se Papac nikada neće vratiti u reprezentaciju.

„Mislim da je Saša završio tu priču. Ružno je da se s njegovim imenom manipuliše, jer nije korektno. Papac je završio s reprezentacijom i on je više puta rekao toliko toga“, kazao je Bešlija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti