Besplatne karte za vječiti derbi novim članovima kluba

Novosti sa Koševa

Besplatne karte za vječiti derbi novim članovima kluba

Fudbalski klub Sarajevo svim novim članovima ili onima koji obnove članarinu u periodu od danas do srijede 26. marta, poklanja besplatnu ulaznicu za uzvratni meč četvrtfinala Kupa BiH u srijedu protiv Željezničara, za tribine "Istok", "Zapad" ili tribinu "Sjever - Vedran Puljić", po želji člana, stoji na zvaničnoj stranici kluba sa Koševa. 

Meč vječitih rivala na programu je u srijedu od 19 sati na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“.

Sarajevo ima aktivnih 1:1 sa Grbavice, i nema sumnje da će tribine našeg najvećeg stadiona biti dobro popunjene u srijedu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.