Sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH

Bevanda: Safet je mnogo uradio

Trenutno je u Sarajevu u toku sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH na kojoj bi mogla biti donesena odluka o ostanku ili odlasku Safeta Sušića sa mjesta selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Jedan od članova Izvršnog odbora, Josip Bevanda, istakao je kako je sam plasman na Svjetsko prvenstvo veliki rezultat. 

"Sigurno je da ćemo sada sagledati izvještaj selektora Sušića koji je samim odlaskom na Svjetsko prvenstvo napravio veliki rezultat. Želimo da čujemo i od njega da li smo mogli bolje protiv Nigerije," rekao je Bevanda i dodao: 

"Mislim da posljednja utakmica protiv Irana daje ohrabrenje. Sigurno je da će i Pape imati neka pitanja. Što se mene tiče Safet je sigurno mnogo uradio, ali moramo povući neke poteze kako bismo unaprijedili bh. fudbal. i reprezentaciju," kaže Bevanda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.