Bez Andrića na Proleter

Trebinjci oslabljeni

Bez Andrića na Proleter

M. Šljivak

Subotnji susret protiv Proletera iz Teslića ne bi trebalo da bude teža prepreka za zahuktali sastav Leotara. 

Fenjeraš iz Teslića je još uvijek bez pobjede, a i pored izostanka Srđana Andrića trener Damjan Ratković nema razloga za brigu.

"Vraćaju nam se Milošević, Todorović i Cimirot, tako da smo sad znatno jači nego prije gostovanja kod Kozare. Proleter jeste posljednji na tabeli, ali to ne znači da nemaju kvalitet. Najveći problem će biti da se motiviše ekipa", iskren je trener Ratković.

Dojučerašnji premijerligaš sa nova tri boda bi još više učvrstio lidersku poziciju.

"Ne gledamo na druge utakmice, jer sve zavisi od nas. Moramo da pobjeđujemo, posebno u ovakvim utakmicama kao što je ova protiv Proletera", rekao je Milorad Cimirot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.