"Bez igrača Željezničara na teren nećemo istrčati"

Predsjednik Olimpica za SportSport.ba

"Bez igrača Željezničara na teren nećemo istrčati"

A. Beganović

Dva dana prije susreta 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Olimpica još uvijek se ne zna da li će isti biti odigran.

Naime, Željezničar, Jje dužan MUP-u Kantona Sarajevo određeni novčani iznos, pa su se pojavile informacije da zbog toga MUP neće pristati osigurati susret, što znači da isti neće biti odigran, te bi u tom slučaju najvjerovatnije Olimpic slavio službenim rezultatom 3:0.

Povodom novonastale situacije kontaktirali smo i čelnika Olimpica, Nijaza Gracića, koji je za SportSport.ba istakao:

"Nama u ovom slučaju bodovi mimo zelenog terena ne trebaju. Ukoliko se desi da MUP ne osigura susret mi ćemo se solidarisati sa sportskim prijateljima i igrači Olimpica, ukoliko se to od njih bude zahtjevalo, na teren neće istrčati bez fudbalera Željezničara."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.