Bez pogodaka u duelu juniora Željezničara i Sarajeva

Mreže se nisu tresle

Bez pogodaka u duelu juniora Željezničara i Sarajeva

S. Mlaćo

U dosta kvalitetnom meču danas su juniori Željezničara i Sarajeva remizirali bez pogodaka (0:0).

Plavi su u ovaj susret ušli kao blagi favoriti, ali se mreže nakon 90 minuta nisu tresle.

Imala su oba tima svoje šanse, posebnom u prvom poluvremenu, međutim mreža Karavdića, odnosno Kovačevića se nije zatresla.

Juniori Željezničara su remijem prepustili lidersku poziciju Slobodu, te sada imaju bod zaostatka za Tuzlacima, dok je Sarajevo na četvrtom mjestu sa 53 osvojena boda. 

Upravo u narednom kolu Plave nade će u Tuzlu, dok će bordo ugostiti slabašni Metalleghe BSI iz Jajca.

Premijer Omladinska liga BiH, juniori, 24.kolo:

FK Željezničar - FK Sarajevo 0:0

FK Željezničar: Karavdić, Beširević, Šabanadžović, Velić, Kurtović, Jusufi, Džindo, Mujagić, Žerić, Hajdarević, Hrvanović. Trener: Admir Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Sarajevo: Kovačević, Škrijelj, Đurić, Hadžić, Blagojević, Mujakić, Klarić, Salčinović, Smajlagić, Pidro, Veladžić. Trener: Dženan Uščuplić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije