Bez promjena na vrhu, napredovali Kožulj, Crnov i Nikolić

Lista strijelaca BHT Premijer lige BiH

Bez promjena na vrhu, napredovali Kožulj, Crnov i Nikolić

Promjene na vrhu strijelaca BHT Premije rlige BiH u sedmom kolu nije bilo. Brazilski internacionalac Wagner Santos Lago, odnosno srbijanski internacionalac Uroš Stojanov nisu se upisivali u strijelce na utakmicama protiv Veleža, odnosno Zrinjskog.

Napredak su ostvarili Stevo Nikolić i Ivan Crnov iz Zrinjskog koji su bili strijelci u trijumfu nad Zvijezdom i koji na kontu sada imaju po tri pogotka, kao i Zvonimir Kožulj iz Širokog Brijega koji je protiv Veleža također postigao svoj treći gol sezone.

Napredovali su i Dalibor Pandža i Danijal Brković iz Olimpica, Sead Bučan iz Željezničara, Krste Velkoski iz Sarajeva, odnosno Filip Kostić i Miloš Filipović iz Drine koju su se u strijelce u minulom kolu upisali po drugi put ove sezone.

Lista strijelaca BHT Premijer lige BiH:

Četiri pogotka:

Wagner Santos Lago
Uroš Stojanov

Tri pogotka:

Goran Zakarić
Stevo Nikolić
Jovo Kojić
Zoran Kokot
Sabahudin Jusufbašić
Joco Stokić
Igor Radovanović
Zvonimir Kožulj
Ivan Crnov

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dva pogotka:

Danijal Brković
Miloš Filipović
Miljan Govedarica
Anel Salković
Riad Bajić
Edin Rustemović
Nemanja Dabić
Sead Bučan
Dalibor Pandža
Filip Kostić
Aris Nukić
Ante Pinjuh
Damir Sadiković
Krste Velkoski
Jasmin Mujkić
Tomislav Tomić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije