Bez promjena u igračkom kadru FK Goražde

Uskoro Skupština kluba

Bez promjena u igračkom kadru FK Goražde

S. Mlaćo

Nogometaši Goražda prvi dio sezone okončali su na osmom mjestu sa 22 osvojena boda, te su bar za sada u mirnoj zoni kada je opstanak u Prvoj ligi Federacije u pitanju.

Goraždani su prvi dio sezone igrali toplo-hladno, ali i pored toga u dosta utakmica pokazali svoje kvalitete. Nije poznato kada će startati sa pripremama za drugi dio sezone, te da li će biti promjena u igračkom kadru. 

"Sad za sad nema promjena u igračkom kadru, znači još niko nije uzeo papire iz kluba. Ima nešto oko Murisa Midžića, ali ništa nije definitivno. Ovih dana trebamo da imamo Skupštinu i Upravni odbor, te će se tad saznati kada je početak priprema", kazao je sekretar FK Goražde Nedim Pjano. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nije poznati ni da li će u redovima ovog tima doći  do promjene na trenerskoj klupi.

"Pregovori sa Nedžadom Ušanovićem će biti za par dana i za sada se ne zna ništa. Sve je ostalo kao prije", dodao je Pjano. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi