Bh. dvojac se folk hitovima predstavio saigračima
Foto: Screenshot

Inicijacija u mladoj reprezentaciji

Bh. dvojac se folk hitovima predstavio saigračima

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Zenici gdje će se spremati za naredni meč kvalifikacija protiv selekcije Portugala.

Bh. reprezentativci jučer su se okupili u Trening centru u Zenici gdje će se pripremati za utakmicu protiv Portugala koja je na programu 10. oktobra. Na sinoćnjoj večeri održana je i inicijacija novih "kolača" u našem tim.

Kako već nalaže tradicija igrači koji su po prvi put u ekipi moraju se svojim saigračima predstaviti pjesmom po svom izboru. Mirel Ibrahimović i Zinedin Mustedanagić odlučili su se predstaviti folk hitovima kojim su očito zabavili svoje saigrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi