Futsal reprezentacija BiH je imala podršku

BH Fanatikosi bodrili igrače u zeničkoj Areni

D. Kurbegović

Futsal reprezentacija BiH u zeničkoj Areni pred oko 1000 gledatelja odmjerila je snage sa selekcijom Kazahstana. Ovo je prvi puta da ova selekcija igra svoje utakmice u Zenici.

Podrška s tribina nije nedostajala, iako su naši nogometaši ubjedljivo poraženi. Od prve do zadnje minute podršku izabranicima Bore Matana pružili su  BH Fanatikosi, koji prate sve selekcije naše zemlje.

Nekolicina njih je prevalila veliki put da bi danas u Zenici bodrila naše reprezentativce u futsalu.

Istina u manjem broju nego kada igra A-reprezentacija BiH u nogometu, vjerni navijači naše selekcije bodrili su futsal selekciju i pokazali da jednostavno bez njih nema atmosfere kada su u pitanju utakmice svih reprezentativnih selekcija BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.