Korteo navijača BiH

BH Fanatikosi podigli atmosferu u Zenici

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine za nešto više od sat vremena igra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Protivnik izabranicima Mehmeda Baždarevića je selekcija Gibraltara, koja u večerašnju utakmicu ulazi kao potpuni autsajder. Ipak stručni štab naše selekcije upozoravao tokom cijelih priprema u Trening centru, da igrači budu profesionalni, ozbiljni, te da je pobjeda imperativ jer svaki drugi rezultat bi nas udaljio od borba za baraž.

Iako nije atraktivan protivnik, očekuje se da stadion bude dobro ispunjen, te da će naši igrači imati veliku podršku naših navijača. Kao što to obično bude prije svake utakmice naše reprezentacije, oni najvatreniji Bh Fanatikosi naprave Korteo po cijelom gradu, te prodrmaju danas nešto mirniju atmosferu nego inače.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pirotehnika je i ovaj put bila neizbježna kako bi začinili i podiglo atmosferu pred današnju utakmicu, iskreno se nadamo da naši reprezentativci neće imati problema protiv Gibraltara, te da će upisati tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi