Bh. fudbaler nekada u Seriji A, sada na pragu treće lige

Tvrde mediji u Italiji

Bh. fudbaler nekada u Seriji A, sada na pragu treće lige

Enis Nadarević, fudbaler koji se povezivao sa reprezentacijom BiH, mogao bi karijeru nastaviti u trećoj italijanskoj ligi.

Pojedini tamošnji mediji su lansirali informaciju da je trećeligaš po imenu Viterbese blizu angažovanja velikog pojačanja, tačnije 29-godišnjeg Enisa Nadarevića koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri imao priliku igrati i u Seriji A. 

Nadarević je 2013. godine bio zamijenio Varese sa Genovom i u tom periodu se dovodio i u vezu sa reprezentacijom BiH, međutim u elitnom italijanskom rangu se nije snašao i na kraju je odigrao svega tri utakmice. 

Potom se Nadarević vratio u Seriju B, gdje je nosio dresove, Cesene, Barija, Novare i Trapanija s kojim je u ljetnom prijelaznom roku raskinuo saradnju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi