Bh. juniori poslali poruku podrške Malkočeviću

"Brz oporavak selektore"

Bh. juniori poslali poruku podrške Malkočeviću

E. Čaušević

Juniorska bh. reprezentacija danas je savladala Gruziju sa 1:0 u prvom kolu kvalifikacionog turnira sa Evropsko prvenstvo.

Jedini gol na današnjoj utakmici u Stanišićima postifao Jusug Gazibegović u samom finišu meča za veoma važnu pobjedu našeg tima. Nakon utakmice bh. juniori i stručni štab odlučili su pružiti podršku selektoru naše kadetske selekcije Sakibu Malkočeviću.

Naime, Malkočević je prije nekoliko dana operisan u Tuzli nakon što je imao zdravstvene probleme gastroenterološke prirode. Operacija je prošla u najboljem redu, te se bh. selektor uspješno oporavnja na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla.

Upravo je Malkočević trenirao u kadetskoj selekciji većinu igrača koji su danas članovi našeg juniorskog tima, a iz Stanišića su mu poslali poruku "Brz oporavak selektore".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi