Bh. juniori se okupili u Čapljini

Pripreme za Albaniju

Bh. juniori se okupili u Čapljini

Juniorska reprezentacija BiH se okupila danas u Čapljini i počela pripreme za prijateljski dvomeč sa odgovarajućom selekcijom Albanije.

„Dosta igrača nije bilo u mogućnosti da nam se odazove za ove utakmice, jer ne igramo u UEFA terminu, te im klubovi nisu dopustili da dođu na okupljanje. Međutim, mi smo pozvali neke zamjenske igrače i iskoristićemo priliku da ih provjerimo, ali i da se što bolje spremimo za Elitni krug kvalifikacija“, rekao je selektor Toni Karačić.

Naši juniori će danas odraditi jedan trening, dok je privi susret sa Albanijom na rasporedu sutra  u 17 sati na stadionu „Vrapčići“ u Mostaru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.