Bh. kadeti bez Božića putuju u Azerbejdžan

Pripreme nisu prošle bez problema

Bh. kadeti bez Božića putuju u Azerbejdžan

Pripreme kadetske reprezentacije BiH pred polazak u Azerbejdžan nisu prošle bez problema. 

Selektor bh. reprezentacije Sakib Malkočević je bio primoran prekrižiti Filipa Božića sa spiska putnika za Evropsko prvenstvo, a umjesto defanzivca OFK Beograd pozvan je Nikola Vuletić iz Hajduka.

„Mladi Božić kojeg smo pratili čitavu polusezonu i od kojeg smo mnogo očekivali se, nažalost povrijedio i neće biti sa nama u Azerbejdžanu. Umjesto njega pozvali smo Vuletića koji je takođe kvalitetan igrač i član je ove reprezentacije. Nastupao je u oba kruga kvalifikacija i možemo se pouzdati u njega“, rekao je Malkočević.

Bh. kadeti danas u 14 sati kreću sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo za Istanbul odakle imaju let za Baku. Prvi susret na Evropskom prvenstvu odigraće protiv Austrije 5. maja u 12 sati po centralnoevropskom vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi