Bh. kadeti poraženi od Srbije

Orlovi slavili sa 1:0

Bh. kadeti poraženi od Srbije

Kadetska reprezentacija BiH poražena je u drugom prijateljskom susretu od selekcije Srbije.

Utakmica koja je odigrana u Čeliću okončana je rezultatom 1:0, a najzaslužniji za pobjedu "Orlova" bio je Marko Šiškov koji je mrežu zatresao u četvrtoj minuti.

Inače, naša selekcija prije dva dana slavila je nad Srbijom rezultatom 2:0. 

BiH: Igor Marković, Sandi Hušić, Branko Bajić, Petar Bojo, Besim Šerbečić, Mirza Mustafić, Ajdin Mujagić, Mato Stanić, Toni Nikić, Seid Behram, Alan Delić.

Igrali su još: Mijo Miletić, Amar Suljić, Zinedin Mustedanagić, Ermedin Demirović, Sandi Ajanić, Sandro Hadžiabdić, Sandro Vilušić, Amir Mašić, Valentino Jović.

Srbija: Marko Ilić, Sava Radić, Nikola Dukić, Dominik Dinga, Marko Šiškov, Stefan Ilić, Filip Čermelj, Nikola Gajić, Tomislav Todorović, Jovan Nišić, Aleksandar Stanisavljević.

Igrali su još: Milan Panović, Zehrudin Mehmedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.