Bh. kadeti pred Irsku odradili trening na Kantridi

Spremno dočekuju sutrašnji meč

Bh. kadeti pred Irsku odradili trening na Kantridi

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je danas na Kantridi u Rijeci trening pred sutrašnji okršaj protiv Irske.

Izabranici Sakiba Malkočevića nakon poraza od Njemačke (5:0) sutra igraju utakmicu drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva. Protivnik našoj kadetskoj selekciji je reprezentacija Irske koja je u prvom kolu poražena od Srbije s minimalnih 1:0.

Na današnjem treningu na Kantridi moglo se jasno vidjeti da na treningu naše selekcije vlada jako dobra atmosfera, te da momci jedva čekaju da istrče na teren. Uvodni dio treninga protekao je u standardnom zagrijavanju, dok je kasnije fokus bio na igri s loptom.

Treba reći da su svi igrači spremni za meč s Irskom, te da je Đani Salčin trenirao gotovo punim intenzitetom i da će najvjerovatnije biti spreman za sutrašnji meč.

Utakmica drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva između Irske i Bosne i Hercegovini igra se sutra od 16:30 sati u Kostreni. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi