Bh. kadeti s igračem manje savladali Rumuniju

Gojak donio pobjedu kadetskoj reprezentaciji

Bh. kadeti s igračem manje savladali Rumuniju

Nakon poraza od Škotske kadetska reprezentacija naše zemlje ostvarila je pobjedu na elitnom kvalifikacijskom turniru u Škotskoj. 

Izabranici Sakiba Malkočevića danas su sa minimalnih 1:0 ostvarili pobjedu protiv reprezentacije Rumunije.

Nakon prvog poluvremena koje je završilo bez golova, naši igrači su u nastavku meča zaigrali vrlo dobro i preko Gojaka u 55. minuti stigli su do pogotka i tri boda.

Naši igrači su do kraja meča igrali vrlo borbeno kako bi zadržali teško stečenu prednost, a takva borbena igra koštala nas je Herićevog isključenja u posljednjim minutama. Herić je za kratko vrijeme zaradio dva žuta, ali na sreću to nas nije koštalo pobjede. 

Naša reprezentacija danas je igrala u sastavu: Ćutahija, Todorović, Kadušić, Hadžiahmetović, Osmanković, Oršolić, Herić, Gljiva (Šarić 80'), Gojak, Mustedanagić (Kremenović 74') , Lelić (Dursum 80'). Selektor: Sakib Malkočević. 

U drugoj utakmici naše grupe kasnije igraju Škotska i Belgija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.