Bh. kadetkinje treniraju u Zenici

U Trening centru NS/FS

Bh. kadetkinje treniraju u Zenici

Kadetske reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se jučer u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će trenirati do petka, 10. februara.

Ovo je prvo okupljanje bh. kadetkinja u sklopu priprema za Elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Ilija Lucić je zadovoljan trenutnom kondicijom igračica.

„Posebno nas raduje što su sve pozvane igračice došle, iako pripreme nisu u UEFA terminu. Jučer smo radili pojedinačna testiranja reprezentativki, a jutros trening. Zadovoljni smo kako djevojke ispunjavaju svoje obaveze. Vrijeme nas je danas poslužilo i radimo u dobrim uvjetima", kazao je Lucić. 

Selektor ističe da je i konkurencija u timu pojačana. 

„Iskoristili smo priliku da pozovemo i nekoliko novih igračica. Ima interesantnih i sigurno će biti priključene timu i na narednim okupljanjima.“

Naše kadetske reprezentativke će danas u 16.00 sati odraditi još jedan trening, dok su sutra na rasporedu dva, u 10.00 i 16.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi