Bh. kadetska reprezentacija nadigrala Srbiju

Naši mladi fudbaleri slavili 2:0

Bh. kadetska reprezentacija nadigrala Srbiju

A. Beganović

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u prijateljskom meču u Staroj Pazovi odgovarajuću selekciju Srbije sa 2:0 (0:0).

Nakon prvog poluvremena golova nije bilo, da bi u drugom poluvremenu golove za naš tim postigli Ergin Meholjić i Saša Perić.

Nakon susreta selektor Sakib Malkočević je bio zadovoljan.

„Ovo su nam posljednje provjere pred kvalifikacije i došle su u pravom trenutku, protiv jakog protivnika. Odigrali smo danas kvalitenu utakmicu, iako nismo počeli kako smo očekivali. Srbija je bolje otvorila meč i stvorila nekoliko prilika, ali smo ubrzo i mi uspostavili svoju igru, te je neriješen rezultat iz prvog poluvremena realan", prenosi službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Malkočevićevu izjavu.

"U drugom dijelu igre smo napravili neke izmjene koje su nam donijele preokret i u igri i rezultatu. Brzo smo postigli dva gola i zasluženo pobijedili odličnu reprezentaciju Srbije. Ovaj rezultat ne smije da nas zavara i moramo se spremiti i za drugi meč u četvrtak. Svi igrači će dobiti priliku da pokažu šta znaju kako bismo odabrali osamnaest igrača za kvalifikacije. Zadovoljan sam igrom danas, pogotovo u drugom poluvremenu", dodao je selektor kadetske selekcije.

Iste selekcije će u Staroj Pazovi odigrati još jedan susret 24. 9. u 11 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.