Bh. mininogometaši optimisti pred duel sa Srbijom

Sjajna atmosfera među našim momcima

Bh. mininogometaši optimisti pred duel sa Srbijom

S. Mlaćo

Mininogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na najbolji mogući način otvorila je Europsko mininogometno prvenstvo u Češkoj.

U prvom kolu odigranom u subotu naši momci savladali su Italiju sa sigurnih 4:0, te pokazali sjajnu i efikasnu partiju. Strijelci za našu reprezentaciju bili su Marko Vujica, Marin Jukić i dva puta Robert Đotlo.

Nakon prvog kola u našoj grupi "E" nalazimo se na prvo  mjestu s obzirom da su Srbija i Crna Gore remizirale. Bilo je 1:1.

Već danas bh. reprezentaciju od 18 sati očekuje duel sa Srbijom, a u našoj selekciji vlada sjajna atmosfera i svi se nadaju novoj pobjedi.

Protiv Srbije smo u okviru priprema za prvenstvo u Češkoj odigrali dva prijateljska susreta, te u oba slavili, tako da se nadamo istom ishodu i večeras.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti