Bh. pioniri sutra igraju protiv Francuske

Počinje turnir "Četiri nacije"

Bh. pioniri sutra igraju protiv Francuske

E. Čaušević

Pionirski reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Parizu odradili trening, a sutra će protiv Francuske odigrati prvu utakmicu na prijateljskom turniru "Četiri nacije".

Pomoćni trener Mehmed Berberović pred ovaj turnir izjavio je da su svi igrači zdravi i spremno očekuju meč s Francuskom, te da se nada da će se naš tim predstaviti u najboljem svjetlu.

"Svi igrači su zdravi i spremni za početak turnira. Danas smo odradili trening i nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu i ostvariti pozitivan rezultat, iako nam je prvi protivnik jaka selekcija Francuske. Učešće na ovakvom turniru, sa veoma kvalitetnim ekipama definitivno predstalja veliko iskustvo za igrače, ali i za nas u stručnom štabu. Samo kroz ovakve utakmice možemo ići naprijed i dodatno dobiti na kvalitetu", rekao je Berberović.

Meč Francuska - BiH je zakazan za sutra sa početkom u 16 sati. Osim domaće selekcije protivnici izabranicima Zorana Erbeza će biti Japan i Maroko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi