Bh. premijerligaš uputio riječi sućuti brazilskom klubu

Lijepa gesta tima iz Jajca

Bh. premijerligaš uputio riječi sućuti brazilskom klubu

S. Mlaćo

Povodom velike tragedije koja je zadesila brazilski klub Chapecoense, član BH Telecom Premijer lige  NK Metalleghe iz Jajca je uputio članovima tog kluba, njihovim porodicama i navijačima, te brazilskom fudbalskom Savezu iskrene riječi sućuti.

"Neka počivaju u miru, a njihve porodice i prijatelju pronađu snagu kako bi prebrodili ove teške trenutke", stoji su pismu jajačkog premijerligaša.

Treba istaći da su brojni klubovi u svijetu izrazili riječi sućuti timu iz Brazila, a neki su čak ponudili i svoje igrače, te finansijsku pomoć. Kako je već poznato, tragična nesreća u kojoj je u blizini kolumbijskog grada Medelina stradao gotovo kompletan tim Chapecoensea šokirala je cijeli svijet, a još uvijek se utvrđuju pravi razlozi tragedije. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije