Bh. reprezentativac zaprosio djevojku na stadionu

Prosidbom očarao Njemačku

Bh. reprezentativac zaprosio djevojku na stadionu

Mario Vrančić jučerašnju utakmicu protiv Borussije M'Gladbach će pamtiti do kraja života. 

Ovaj 26-godišnji bosanskohercegovački reprezentativac je već nekoliko godina u ljubavnoj u vezi sa Adnom Hodžić iz Banja Luke i na poprilično domišljat način odlučio je da vezu kruniše prosidbom. 

Za takav čin Vrančić se nije odlučio na svečanom izlasku u dvoje, već je na stadionu Darmstadta pred 17.000 prisutnih prišao lijepoj Adni s pitanjem: "Želiš li se udati za mene?"

"Bio sam vrlo siguran da ću dobiti odgovor kakav sam želio. Već smo zajedno nekoliko godina i ja sam vrlo sretan što je rekla 'da'", izjavio je Vrančić.

Fotografiju s prosidbe Darmstadt je objavio na Twitteru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi