Bh. reprezentativci trenirali u Overijseu

Spremaju se za utakmicu protiv Belgije

Bh. reprezentativci trenirali u Overijseu

E. Škorić

Bh. nogometni reprezentativci su u kasnim poslijepodnevnim satima danas odradili još jedan trening u Overijseu, nadomak Brisela.

Zmajevi su se danas okupili u Briselu, gdje u četvrtak igraju važnu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije.

Selektor Mehmed Baždarević poštedio je treninga Edina Džeku, Senada Lulića, Miralema Pjanića, Edina Višću i Tina Sve Sušića.

Oni su radili po posebnom režimu u teretani, dok Sušića muči povreda, no u našem stručnom štabu očekuju da bude spreman do utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Trening je protekao u dobroj atmosferi, posebno nasmijani bili su Vedad Ibišević, koji je potpisao za Herthu, te Izet Hajrović, koji je otišao na posudbu u Eibar.

Naši nogometaši borave u hotelu "Dolce La Hulpe", a treniraju u Oversijeu. U srijedu će preseliti u hotel u Briselu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.