Bh. seniorke pobjedom počele Istra Kup

Savladana Francuska

Bh. seniorke pobjedom počele Istra Kup

Ženska „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je „B“ selekciju Francuske sa 2:0 u susretu prvog kola Istra Kupa koji se održava u Umagu.

Izabranice Samire Hurem su do prednosti došle u 63. minuti kada je Lidija Kuliš pogodila mrežu Francuskinja, a konačan rezultat je postavila Milena Nikolić četiri minute prije kraja utakmice. 

Bh. reprezentacija je u ovoj utakmici nastupila u sastavu: Almina Hodžić, Amira Spahić, Melisa Hasanbegović, Dajana Spasojević, Marija Aleksić (42. Antonela Radeljić), Lidija Kuliš, Aida Hadžić, Milena Nikolić, Alisa Spahić (90. Zerina Piskić), Selma Kapetanović (90. Mejrema Medić) i Amela Kršo (45. Nikolina Dijaković).

U drugom kolu BiH će se sastati sa „B“ timom Mađarske. Taj susret je na programu 3. marta u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi