Svjestan kvaliteta Austrije

Bičakčić: Austrija će nam biti pravi test

Bh. reprezentacija u ponedjeljak u Beču igra prijateljsku utakmicu protiv Austrije.

Nakon što smo uspješno odradili Andoru, red je na Austriju i igrači žele novu pobjedu.

"Svi znamo kakva je situacija i imali smo samo jedan cilj, a to je da pobijedimo. Mislim da smo profesionalno odradili utakmicu u Andori i osvojili važna tri boda", kazao je Bičakčić za SportSport.ba sa kojim smo razgovarali u hotelu Carlton Ritz u kojem je smještena naša reprezentacija.

Iako se radi o prijateljskom susretu, pozitivan rezultat iz ovoga susreta jako je bitan za izabranike Mehmeda Baždarevića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Iako je prijateljska utakmica, želimo dobar rezultat. Austrija ima dobru ekipu i to je dobar test za nas. Uostalom, bit će dosta naših navijača i to nam je dodatni motiv", rekao je stoper Hoffenheima na kraju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.