Vidno raspoloženi Bičakčić

Bičakčić: Da dres nije prljav, nešto ne bi bilo okej

Ermin Bičakčić je odigrao još jednu dobru i borbenu utakmicu u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine u prijateljskom duelu sa Austrijom.

"Austrijanci imaju dobru ekipu koja je dosta kvalitetna. Ovdje smo uradili dobar posao. Nakon pobjede nad Andorom, sada smo remizirali protiv Austrije i mislim da je ovo početak dobrog niza", rekao je Bičakčić i dodao:

"Hvala Bogu, povreda nije ozbiljnija. Vidi se po ranama da je utakmica bila više od prijateljske. Da nije dres prljav, i da nema ovih ožiljaka, nešto ne bi bilo okej".

Fudbaler Hoffenheima je bio oduševljen atmosferom, baš kao i ostali reprezentativci naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Podrška je bila odlična, zaista. Tokom utakmice se moglo reći: 'Ovo je Bosna'", rekao je vidno raspoloženi Ermin Bičakčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.