Bičakčić se oglasio i citirao Zlatana Ibrahimovića

Bh. internacionalac govorio o neugodnoj povredi

Bičakčić se oglasio i citirao Zlatana Ibrahimovića

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Ermin Bičakčić zbog povrede nije nastupao u duelu svog Hoffenheima protiv Schalkea (2:0).

Naime, Bičakčić ima problema sa koljenom, te je zbog toga upitan i nastup za našu nogometnu reprezentaciju protiv Belgije. Tim povodom ova defanzivac oglasio se na svom Instagram profilu.

"Dragi prijatelji, prije svega želim da vam se zahvalim na podršci i ljubavi. Hvala na brojnim porukama u posljednjih nekoliko dana. Šok se duboko osjećao nakon prve dijagnoze od strane radiologa i doktora koji su istakli djelomično oštećenje križnog ligamenta. Danas, sada i ovdje, mogu sa velikim olakšanjem i radošću objaviti da je ovo, hvala Bogu, "pogrešna dijagnoza". Dalje istrage radit će moj doktor od povjerenja, dr. Nicolas Eyok i pokazalo se da imam samo "izobličenje prednjeg kružnog ligamenta". To je sada, u daljnjim istraživanjima, takođe od strane ljekara TSG tima, dr. Frölich, potvrđeno. Odmor je od tri do četiri nedjelje. Kao što je rekao  "Zlatan Ibrahimović": "Lav se ne upoređuju s ljudima", napisao je Bičakčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije