BiH - Njemačka u direktnom TV prenosu

SportSport.ba na licu mjesta

BiH - Njemačka u direktnom TV prenosu

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine će za dva dana započeti svoj nastup na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Naši momci će u prvom kolu grupe C igrati protiv Njemačke, a za ljubitelje fudbala u BiH je odlična vijest što će ovu utakmicu direktno prenositi Eurosport.

Meč BiH i Njemačke igra se 4. maja u Kostreni i to s početkom u 11:45 sati.

Pored Njemačke, protivnici našoj reprezentaciji u grupi C će biti Republika Irska, s kojom igramo 7. maja, i Srbija, protiv koje se sastajemo 10. maja.

Plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva izborit će dvije prvoplasirane selekcije iz sve četiri grupe.

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše vjerne čitaoce da ekipa SportSport.ba danas putuje u Opatiju, gdje će pratiti sve utakmice kadetske reprezentacije BiH na Evropskom prvenstvu. Podsjetimo, SportSport.ba je jedini bh. medij koji je sa lica mjesta pratio i prošlo kadetsko Evropsko prvenstvo koje se igralo u dalekom Azerbejdžanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi