BiH bez Pjanića na Gibraltaru

Suspenzija zbog žutih kartona

BiH bez Pjanića na Gibraltaru

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija BiH sinoć je doživjela pravi debakl na Kipru.

Naš nacionalni tim je sramotnom igrom u drugom poluvremenu uspio primiti tri gola, te su poraženi od Kiprana s 3:2.

Duboko potrešeni ovim teškim porazom, naš tim nastavlja pripreme za meč protiv Gibraltara, koji se igra u nedjelju i u kojem bh. selekcija neće biti kompletna.

Selektor Mehmed Baždarević je, osim bodova, na Kipru ostao i bez Miralema Pjanića. Veznjak bh. selekcije je dobio žuti karton u 70. minuti utakmice i zbog drugog kartona u kvalifikacijama, njega nećemo gledati u susretu s Gibraltarom.

To će svakako predstavljati problem ionako bezidejnoj igri veznog reda naše selekcije. Pjanić se sinoć utopio u sivilo ostatka tima, ali sigurno je da će njegov izostanak itekako da se osjeti, pa čak i protiv amatera iz Gibraltara.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč 8. kola kvalifikacija igra se u nedjelju s početkom od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi