BiH bolja od Srbije, danas novi duel u Vitezu

Sigurna pobjeda naše reprezentacije

BiH bolja od Srbije, danas novi duel u Vitezu

S. Mlaćo

U sklopu priprema za Evropsko mininogometno prvenstvo u Češkoj, mininogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Srbije sinoć su odmjerile snage u prekrasnom ambijentu Sportsko rekreacijskog centra Romari u Vitezu.

Naši momci su slavili sa 3:1, te još jednom pokazali svoje kvalitete. Strijelci za našu reprezentaciju bili su Robert Milanović, Adin Škulj i Danel Blažić, dok je jedini pogodak za Srbiju djelo Danislava Jevtića.

Veliki broj navijača u sjajnoj atmosferi mogao je vidjeti sjajan nogomet, a zanimljivo da se naša reprezentacije na Evropskom prvenstvu nalazi upravo u grupi sa Srbijom. 

Već danas u 11 sati ove dvije selekcije će ponovo odmjeriti snage, a svakako da se nadamo novoj pobjedi.

Prijateljska utakmica mininogometnih reprezentacija:

BiH - Srbija 3:1

BiH: Filipović, Zahirović, Lovrinović, Hršumović, Delić, Jukić, Mujezinović, Vujica, Rezdeušek, Hodžić, Đotlo, Grbavac, Škulj, Blažić, Pjanić, Šabić, Milanović. Selektor: Josip Kupreškić.

Srbija: Žinić, Kraguljac, Bajić, Puđa, Toprek, Nešticki, Marković, Mitrović, Milovanović, Zelić, Jevtić, Milanov, Lugonja, Jevtić. Selektor: Siniša Milanov.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi