BiH deklasirala Srbiju, hat-trick Josipa Kupreškića

Nova pobjeda naše reprezentacije

BiH deklasirala Srbiju, hat-trick Josipa Kupreškića

S. Mlaćo

Mininogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Srbije danas su ponovo odmjerile snage u prijateljskom duelu, a nakon jučerašnjih 3:1 za našu selekciju, danas smo slavili sa visokih 7:0.

Naši momci su od početka ušli veoma ofanzivno, te pokazali da će oni biti ti koje će se pitati sve u ovom meču. Strijelci za našu selekciju bili su selektor -igrač Josip Kupreškić koji je postigao hat-trick, Adin Škulj dva puta, te po jednom Mirza Zahirović i Robert Đotlo.

Mininogometna reprezentacija BiH je tako pokazala sjajnu formu pred Evropsko prvenstvo koje se igra u Češkoj, te smo uvjereni da će nam naši momci donijeti još mnogo dobrih rezultata i radosti.

Dvije prijateljske utakmice sa Srbijom odigrane su u Vitezu, tačnije Sportsko-rekreacionom centru Romari uz fer i sportsku atmosferu.

Prijateljski meč:

Bosna i Hercegovina - Srbija 7:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi