BiH protiv Luksemburga 25. marta naredne godine
FOTO: EPA

Dogovoren prijateljski meč

BiH protiv Luksemburga 25. marta naredne godine

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u mjesecu martu naredne godine odigirati prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Luksemburga. 

Izvršni odbor N/FSBiH na današnjoj sjednici je potvrdio da će naš nacionalni tim 25. marta gostovati kod Luksemburga, a to će ujedna biti jedna od dvije utakmice koje očekuju Baždarevićeve izabranike u martu 2016. godine. 

Vrijedi napomenuti da će četiri dana kasnije, tačnije 29. marta, Bosna i Hercegovina u Cirihu odmjeriti snage sa Švicarskom.

Iz krovne kuće bh. fudbala nisu se izjasnili hoće li naš državni tim početkom juna učestvovati na Kirin kupu kako se najavljivalo. Ukoliko se odustane od gostovanja u Japanu, protivnik ili protivnici za jedan ili dva test meča tražit će se na evropskom tlu i to će ujedno biti posljednje provjere pred kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti