BiH remizirala sa Crnom Gorom u Nikšiću

Prijateljska utakmica

BiH remizirala sa Crnom Gorom u Nikšiću

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odigrala prijateljski meč sa Crnom Gorom. 

Selektor Vinko Marinović ovaj susret je iskoristio kako bi dao šansu igračima koji su imali manju minutažu, želeći sve da ih vidi na djelu, a ujedno mu je poslužio i kao dobra provjera pred nastavak kvalifikacija. 

Susret je završen neriješenim rezultatom 1:1, a oba pogotka viđena su u prvom dijelu utakmicu. Za vodstvo Crne Gore se pobrinuo Skenderović u 12. minuti, da bi u 24. minuti bh. selekcija stigla do izjednačenja preko Dujakovića. 

Fudbaler Krupe je nakon prelijepe akcije glavom matirao golmana Crne Gore za, ispostavit će se, konačnih 1:1. 

Dodajmo i to da je od 86. minute Crna Gora bila primorana igrati s igračem manje, nakon što je crveni karton dobio golman Arijanet Murić. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije