BiH u martu igra prijateljski meč sa Albanijom

Ništa od Egipta

BiH u martu igra prijateljski meč sa Albanijom

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će ipak odigrati prijateljsku utakmicu u martu.

Iako se u proteklim danima mnogo govorilo o tome da će Zmajevi ugostiti Egipat na Grbavici, naša reprezentacija će 28. marta igrati meč sa Albanijom koji će biti odigran u Elbasanu kod Tirane.

To je dogovoreno između predstavnika NS/FS BiH i Fudbalskog saveza Albanije, koji je ponudio prihvatljive uslove, uključujući i čarter let za našu selekciju, na relaciji Sarajevo-Tirana, 26. marta.

Albanija trenutno zauzima 55. poziciju na FIFA rang listi a prošlog ljeta je prvi put u historiji nastupila na Evropskom prvenstvu, gdje se pokazala u pozitivnom svjetlu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dodajmo i to da će BiH prijateljski meč sa Albanijom odigrati tri dana nakon utakmice sa Gibraltarom u Zenici (25. mart), a očekuje se da Mehmed Baždarević na ove dvije utakmice pruži šansu nekim fudbalerima koji do sada nisu tako često igrali za našu A selekciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi