Bild: Spahić otpušten iz HSV-a jer su ga se saigrači bojali

Njemački tabloid tvrdi

Bild: Spahić otpušten iz HSV-a jer su ga se saigrači bojali

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić nedavno je otpušten iz ekipe HSV-a.

Poznati njemački tabloid Bild danas donosi i razloge otkaza Spahiću, a oni navode da su ga se saigrači bojali pa se upravo zbog toga Uprava kluba odlučila na ovaj potez.

Bild podsjeća da se Spahić, u vrijeme dok je trener HSV-a bio Bruno Labadia, na treninzima sukobio sa Pierre-Michaelom Lasoggom i Josipom Drmićem te da su ga se saigrači bojali.

Također, podsjetili su i na to da je dobio otkaz u Leverkusenu nakon što se potukao sa zaštitarem. 

Podsjetimo da je nekadašnji kapiten naše reprezentacije ove sezone odigrao 11 mečeva, odnosno 776 minuta u Bundesligi za HSV. Ukupno je u HSV-u odigrao 34 utakmice za sezonu i po.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi